Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos
<

Returnarea produselor

Returnarea produselor cumparate de pe Fitmax.ro

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile  de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Departament Retururi
Tel :     0787.396.938
E-mail : retur@neomax.ro

Dreptul de returnare a produselor
Clientul are dreptul de a notifica in scris Neomax Online Distribution SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv anume, in termen de 14 zile de la primirea produsului prin returnarea in acest termen a produsului cumparat, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romane.

 

Restituirea sumei aferente se va face in termen de 14 zile de la receptionarea produsului.

 

Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre pentru care a fost facuta proba ori instalarea. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, Neomax Online Distribution isi rezerva dreptul de a solicita o compensatie pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Aceasta clauza se aplica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014 art. 2 alin.7.
Orice astfel de cerere/notificare trebuie trimisa in scris la adresa contact@neomax.ro sau numarul de fax 021 444 32 22.

 

Top of Form

 

Nume complet*

 

Tip client*

Adresa*

 

Oras, Judet*

 

Telefon*

 

CNP Sau CUI

 

Numar comanda*

 

Data comenzi*

 

Adresa Email*

 

Produse comandate*