Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos
<

Termeni si conditii

Termeni si conditii Fitmax.ro

Utilizarea site-ului de comert electronic www.fitmax.ro implica acceptarea prezentelor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Neomax Online Distribution srl isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand online accesand paginile sitului.

 

_________________

 

Termeni si conditii

1. Informatii despre site

    Site-ul web fitmax.ro este administrat de S.C. Neomax Online Distribution SRL cu sediul social in Bucuresti, Drumul Taberei nr.90, Sector 6.

    Numar de Inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti: J40/20284/1993, CUI RO 4570390

    Site-ul comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei.

2. Acceptarea conditiilor

Utilizarea site-ului fitmax.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea ta a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.

In situatia in care nu esti de acord cu aceste conditii, iti solicitam sa nu utilizezi site-ul nostru de internet.

3. Drepturile de autor

Informatiile publicate pe fitmax.ro apartin site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii Neomax Online Distribution SRL care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.

4. Incheierea contractului

Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site-ul fitmax.ro, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societate Neomax Online Distribution  SRL - administrator site, respectiv prin telefon sau email.

Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.

Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului care a efectuat plata, fara o notificare prealabila, iar clientul va primi inapoi banii incasati de societatea Neomax Online Distribution SRL, in termen de maxim 7 zile.

 Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc.

Ofertele si preturile afisate pe site-ul fitmax.ro sunt valabile maxim 12 ore.

Livrarea/ridicarea produselor se poate face intr-un interval de minim o ora si maxim 30 de zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de plata). Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi.

Produsele sunt disponibile in limita stocului.

Produsele achizitionate de la punctul de lucru, nu beneficiaza de retur (acestea au posibilitatea de a fi verificate si de a li se testa functionalitatea la receptie).

5. Limitare raspundere fitmax.ro

Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului fitmax.ro, in totalitate sau partial.

6. Anulare comanda

Fitmax.ro (administrat de SC Neomax Online Distribution SRL) si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor.

In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, fitmax.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.

Neomax Online Distribution S.R.L. face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, Neomax Online Distribution SRL are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:

                -  preturile afisate pe site-ul fitmax.ro sunt rezultatul unei erori materiale;

- produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc;

-  tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului;

-  datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

7. Garantii

Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie (producator sau vanzator). Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei. Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei. Nu eliberam duplicate pentru certificatul de garantie.

Garantia este de doua tipuri:

-          obligația legala a vanzatorului (garantie legala de conformitate)

si/sau

-           orice angajament asumat de vanzator sau producator (garantie comerciala) fata de consumator, fara solicitarea unor costuri suplimentare, de restituire a pretului platit de consumator, de reparare sau de inlocuire a produsului cumparat, daca acesta nu corespunde conditiilor enuntate in declaratiile referitoare la garantie sau in publicitatea aferenta. Termenul de garantie legala de conformitate este de 2 ani si se calculeaza de la data livrarii produsului, conform Legii 449/2003.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) perioada de garantie este de 12 luni pentru produsele de folosinta indelungata si intre 0-12 luni pentru restul. Termenul de aducere la conformitate pentru produse este de maxim 30 zile.

8. Litigii

Eventualele litigii in legatura cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabila, in caz contrar, parţile putându-se adresa instantei de judecata competente de la sediul comerciantului/vanzatorului S.C. Neomax Online Distribution S.R.L., respectiv Judecatoria Sector 6 Bucuresti.

9. Protectia datelor

Prelucram datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 site-ul nostru administrat de SC Neomax Online Distribution SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Esti obligat sa furnizezi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul determina anularea comenzii.

10.Modalitati de plata:

-       in numerar, la livrare (clienti persoane fizice si juridice) ;

-       prin ordin de plata/virament bancar (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice) ;

-       plata prin POS (in Bucuresti),

-       online(MobilPay - integral sau in rate Garanti Bank, Card Avantaj BRD Finance)

-       online ( EuPlatesc.ro – integral sau in rate Alpha Bank, Banca Transilvania Star BT, BCR, Piraeus )

-       Rate Unicredit Bank

-       Rate Tbi Bank

11.Modalitati de livrare:

-          Ridicare personala de la Punctul de lucru Neomax Online Distribution SRL din Bucuresti , sector 6 , strada Nicodim nr.9 ( reper in spatele benzinariei OMV B-dul Timisoara)

-          Transport Neomax , aceasta modalitate de transport este valabila doar pentru Bucuresti , expeditiile sunt realizate de catre un agent Neomax Online Distribution SRL , Livrarle sunt efectuate DOAR la o adresa mentionata in formularul de comanda , Produsele voluminoase si cele ce depasesc 30 Kg ( electrocasnice mari, utilaje agricole,etc) se vor livra pana in fata resedintei ( vor fi decat descarcate din masina , nu pot fi urcate la etaj sau coborate la subsol,demisol, etc), aveti posibilitatea de a solicita agentului Neomax verificarea integritatii produselor( agentul neomax nu face proba si nu asambleaza produsele)

-          Curier Rapid – cu verificare colet , comenzile sunt livrate printr-o firma de curierat  ( Optim Curier) cu acoperire in urmatoarele judete Braila, Galati, Buzau, Prahova, Giurgiu, Ilfov, Dambovita, Teleorman, Arges, Olt, Valcea, Gorj, Dolj, Mehedinti si in Municipiul Bucuresti .Coletele pot fi verificate

Coletele se vor livra cu posibilitatea de a desface coletele inaintea achitari acestora , in cazul in care sunt constatate deteriorari ale ambalajelor va rugam sa specificati acest aspect pe scrisoarea de transport , in cazul in care ulterior primirii coletului constatati deteriorari ale produsului va rugam sa ne comunicati acest aspect in scris in termen de 24 ore le la receptionarea acestuia la adresa de e-mail contact@neomax.ro . Orice alte reclamatii ulterioare nu sunt luate in considerare.Costurile de livrare pot fi modificate de catre un operator Neomax in functie de localitatea de livrare ( distanta fata de un punct de ridicare al curierului)

 

-          Curier Rapid – fara verificare colet , comenzile sunt livrate printr-o firma de curierat  ( Optim Curier) cu acoperire in urmatoarele judete Braila, Galati, Buzau, Prahova, Giurgiu, Ilfov, Dambovita, Teleorman, Arges, Olt, Valcea, Gorj, Dolj, Mehedinti si in Municipiul Bucuresti .Coletele NU pot fi verificate

Regiunea Transilvania va fi deservita de Transilvania Post ,coletele se vor livra fara posibilitatea de a desface coletele inantea achitari acestora , in cazul in care sunt constatate deteriorari ale ambalajelor va rugam sa specificati acest aspect pe scrisoarea de transport , in cazul in care ulterior primirii coletului constatati deteriorari ale produsului va rugam sa ne comunicati acest aspect in scris in termen de 24 ore le la receptionarea acestuia la adresa de e-mail contact@neomax.ro . Orice alte reclamatii ulterioare nu sunt luate in considerare.Costurile de livrare pot fi modificate de catre un operator Neomax in functie de localitatea de livrare ( distanta fata de un punct de ridicare al curierului)

 

-          Curier Rapid – fara verificare colet , comenzile sunt livrate printr-o firma de curierat  (Dragon Star Curier)) cu acoperire nationala.Coletele NU pot fi verificate

Coletele se vor livra fara posibilitatea de a desface coletele inantea achitari acestora , in cazul in care sunt constatate deteriorari ale ambalajelor va rugam sa specificati acest aspect pe scrisoarea de transport , in cazul in care ulterior primirii coletului constatati deteriorari ale produsului va rugam sa ne comunicati acest aspect in scris in termen de 24 ore le la receptionarea acestuia la adresa de e-mail contact@neomax.ro . Orice alte reclamatii ulterioare nu sunt luate in considerare.Costurile de livrare pot fi modificate de catre un operator Neomax in functie de localitatea de livrare ( distanta fata de un punct de ridicare al curierului)

 

*** fitmax.ro nu vinde in strainatate

12.Termen de livrare:

Termenele de livrare afisate pe site sunt orientative si se aplica doar in cazul comenzilor confirmate, daca nu s-a convenit alt termen impreuna cu clientul.

13.Legislatie

Legea nr. 449/2003: privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora

Ordonanta nr. 21/1992: privind protectia consumatorilor 

Ordonanta nr. 34/2014: privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Eventualele reclamatii primite din partea clientilor persoane juridice, nu vor fi luate in considerare.

Informatii privind cerintele de proiectare ecologica aplicabile masinilor de spalat rufe de uz casnic - Anexa IV din Regulamentul (UE) nr. 1015/2010 al comisiei din 10 noiembrie 2010 de implementare a Directivei 2009/125/CE a Parlamentului European si a Consiliului cu privire la cerintele de proiectare ecologica aplicabile masinilor de spalat rufe de uz casnic.

Informatii privind cerintele de proiectare ecologica aplicabile masinilor de spalat vase de uz casnic - Anexa IV din Regulamentul (UE) nr. 1016/2010 al comisiei din 10 noiembrie 2010 de implementare a Directivei 2009/125/CE a Parlamentului European si a Consiliului cu privire la cerintele de proiectare ecologica aplicabile masinilor de spalat vase de uz casnic.